» Yhteys

Sähköposti
Vieraskirja~*PENTUJA TULOSSA/VAPAANA*~

Pentuja tulossa viikolla 26! Kysy lisää mayanmystica@gmail.com

Katso alta lisää tulevaisuuden suunnitelmistamme!~*PENTUJA TULOSSA*~

Pentuja tulossa viikolla 26!

Taffeli voi oikein paksusti ja odotamme upeita keskikokoisen perunkarvatonkoiran pentuja syntyväksi n. 1.7.2018!

FI MVA Jakanah de Korrantoh "Taffeli"
44cm
Suomen muotovalio
Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0
Sydän: Ei sivuääniä

Gordij Juventus van Edelsieger "Scooby"
48cm
ROP, SERT, CACIB
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: Terveet
Polvet: 0/0
Sydän: Ei sivuääniä

Kesälle 2018 suunnitteilla mielenkiintoinen yhdistelmä kahdesta hyvärakenteisesta ja ylväästä koirasta. Taffeli on nelivuotias valionarttu, jolla on ennestään yksi hieno pentue, jonka muutama pentu ovat jo keränneet näyttelymenestystäkin. Taffeli on kaunisrakenteinen, siro ja elegantti narttu, joka on kotoisin Ranskasta. Taffeli on luonteeltaan pehmeä, avoin ja herkkä, mutta sopivasti vilkas ja vauhdikas, sekä oikea hassuttelija. Scooby on reilu kaksivuotias Venäjältä tuotu karvallinen uros perulaisista suvuista. Scoobylle suunniteltu pentue on ensimmäinen. Scooby on kiltti ja rauhallinen, hyväluonteinen uros, joka harrastaa mm. agilityä. Odotan pennuista kaunisrakenteisia, hyväluonteisia keskikokoisia perulaisia, jotka sopivat monenlaisiin harrastuksiin.

Klikkaa tästä sukutauluun! Sukusiitosprosentti 0%.~*PENTUJA SUUNNITTEILLA*~

Sekä keskikokoisia että pieniä perunkarvatonkoiran pentuja terveiksi tutkituista ja näyttelyissä menestyneistä vanhemmista suunnitteilla myös loppuvuodelle 2018 ja vuodelle 2019! Kysy lisää!


Pennut luovutetaan aikaisintaan 8-viikkoisina, Suomen Kennelliittoon rekisteröityinä, sirutettuina, useasti madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja pentupaketin kera. Pennun mukana tulevat kirjalliset hoito-ohjeet, joissa on neuvoja mm. ruokinnasta ja turkin-/ihonhoidosta sekä pentuajan kuvia ja tietoja juuri kyseisestä pentueesta. Pentupakettiin kuuluu mm. tuttua ruokaa, tutun hajuinen lelu ja nakun pennun ensimmäiset vaatteet. Pennunostajalla on kasvattajan 24/7 tuki koiraa koskevissa asioissa.

Perunkarvatonkoirapentueidemme vanhemmilta tutkitaan PEVISA-ohjelman mukaisesti virallisesti silmät, polvet ja lonkat, sekä myös sydän ja kyynärät.

Laittaessasi pentukyselyä kerro itsestäsi ja koirakokemuksistasi, minkälaista pentua haetaan ja minkälaiseen kotiin, sekä mitä suunnitelmia pennun varalle on (näyttelyt, agility, kotikoira, kasvatus jne). Alustavat tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla. Huomaathan, että en vastaa muutaman rivin sähköposteihin enkä lainkaan tekstiviesteihin. Käytä aikaa ja vaivaa pentukyselyn kirjoittamiseen, sillä ensivaikutelma on tärkeä.

~*~

The puppies will leave us at the earliest at the age of 8 weeks. Then they are registered into Finnish Kennel Club, microchipped, dewormed several times, veterinary checked and with a puppypack. With the puppy you will get written instructions, where you can find information about feeding and grooming and information and puppypictures about the litter in question. In your puppypack you wll find for example familiar food, familiar toy and first clothes for your naked puppy. As a Mayan Mystica-puppyowner you have breeder's 24/7 support in dog matters.

The parents of a Mayan Mystica litter are always officially health checked: hips, elbows, eyes, patellas and heart.

When you are writing an inquiry, tell about yourself and your dogexperiences, what kind of a puppy are you looking for and what kind of a home you have. Tell also what kind of plans you have for the puppy (dogshows, agility, companion, breeding etc.). I prefer getting first contact by e-mail. Notice, that I will not answer to e-mails of couple rows or text messages. Take your time when writing and inquiry, because the first impression is important.


Kaisa Matilainen
Aitanavain 9 D 20
01660 Vantaa, Finland
mayanmystica@gmail.com
+358 44 5938551